Notice: Undefined offset: 8192 in /home/www/galleri.aarhushavkajakklub.dk/include/debugger.inc.php on line 112
Århus Havkajakklubs Fotoalbum - Mors rundt 2.-6. august 2006

Århus Havkajakklubs Fotoalbum

Medlemmernes kajakbilleder


Startsiden :: Log ind
Albumliste :: Nyeste uploads :: Nyeste kommentar :: Mest viste :: Top karakter :: Mine Favoritter :: Søg

Hjem > Billeder fra 2006 > Mors rundt 2.-6. august 2006

TITEL  +   - 
FILNAVN  +   - 
DATO  +   - 
Position  +   - 
IMG_5983.JPG
319 visninger- men denne her var for stor til at have i kajakken!
Tekst og foto: Niels Chr. Hansen
IMG_5971.JPG
337 visningerHan Klit er rig på fossiler, og neden for skrænterne ligger der masser af sten, som er fulde af historier, hvis man kan læse skriften. Ellers må man tage dem med hjem -
IMG_5953.JPG
354 visningerUdsigten fra Han Klit er utrolig. Nederst i billedet ligger vores kajakker - vist nok.
IMG_5951.JPG
340 visningerDen store Han, der har givet navn til klitten på nordsiden af Mors. Alle, der har set Hitchcocks Menneskejagt (North by north west), ved, at denne skrænt forestiller en tidligere dansk præsident.
IMG_5943.JPG
341 visningerVi, der har været på sommertræf, ved jo en del om navigation. Andre må nøjes med at sørge for, at øen er på samme side af kajakken hele vejen rundt.
IMG_5939.JPG
368 visningerHenriette og Susanne slår mave efter aftensmaden. Næste morgen kom bonden, der ejer markerne bagved, ned for at hilse på. Vi skulle være meget velkomne til overnatningen, men han og konen havde troet, at der var drevet en folkevogn i land. Det viste sig at være Susannes telt, de havde set fra vinduerne.
IMG_5936.JPG
372 visningerTeltplads med udsigt til Vildsund-broen. En kilometer ude i vandet ligger en stor sten, hvor der er plads til 3-4 sæler, hvis de ligger skulder ved skulder - og det gjorde de.
IMG_5934.JPG
445 visningerMed taskerne fyldt med indviet vand forlader vi Karby og den smukke gamle kirke.
IMG_5930.JPG
314 visningerKarby på vestsiden af Mors har en næsten lukket Brugs, som fint afspejler de mange "Til salg-skilte" på øens små ejendomme og huse. Kirken er fra fordums tid og er blevet kaldt Mors' domkirke. Nu forsyner den os med toiletadgang og vand.
IMG_5925.JPG
497 visningerTuren Mors rundt havde tre deltagere: Susanne, Henriette og Niels, så vi medvirkede ikke til overbefolkning på den smukke ø. Vi begyndte med en overnatning ved Nykøbing Mors' Roklub, og fredag den 4. august om morgenen roede vi syd- og vestpå (på trods af planen om det modsatte) på grund af vind- og strømretning. Hele turen var på knap 120 km med 30 om dagen og bød på både torden, regn, blæst og masser af solskin.
   
10 filer på 1 side(r)